SOMMERRUTER: Widerøe øker sin frekvens på Tromsø lufthavn Langnes og presenterte fredag flere endringer i rutetilbudet.
            (Foto: Widerøe)

SOMMERRUTER: Widerøe øker sin frekvens på Tromsø lufthavn Langnes og presenterte fredag flere endringer i rutetilbudet.Foto: Widerøe

Nå blir det nye flyruter fra Tromsø

Flyselskapet Widerøe har flere nyheter til tromsøværingene i årets sommerprogram.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Fra 1. juni til 19. oktober øker Widerøe sine flyginger fra en daglig avgang til to daglige avganger for ruten Bergen-Tromsø.

– Vi imøtekommer etterspørselen fra de reisende om et bredere tilbud mellom sør og nord. Dette gjelder både for forretningsreisende – så vel som ferie-/fritidsreisende enten de skal til Tromsø eller videre til Hammerfest eller øvrige Widerøe-destinasjoner i nord, sier Sverre Sletten, rutesjef i Widerøe, til flyselskapets egne nettsider.

Ny hovedstad-rute

Selskapet har også satt opp en helt nye rute til og fra hovedstaden. Den nye Oslo-Tromsø-flygingen vil ha avgang på lørdager, fra 4. juni til 29. oktober.

De lanserer også disse rutene:

– Kristiansand-Tromsø (via Trondheim), som går hver dag unntatt lørdager i perioden 27. juni til 14. august.

– Sandefjord-Tromsø (via Trondheim), som går hver dag unntatt søndager i perioden 27. juni til 13. august.

– Trondheim-Tromsø, med to daglige direkteavganger mandag til fredag (daglig lørdag og søndag jf. sommerrutene ovenfor) i perioden 27. juni til 14. august.

Til oktober

Sommerprogrammet med nye flyginger gjelder fra 27. mars-29. oktober.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: