Kjære alle sammen!

Nå er det på tide at, hvite, redde, middelaldrende menn får sin fortjente taletid. Kneblingen av oss må ta slutt. Vi er lei av å bli henvist til bortgjemte kommentarfelt og forlanger nå kronikkplass i seriøse aviser. Tillat meg å være denne viktige, skjelvende, redde stemmen og skjenk meg spalteplass til kronikk!

Vi er i KRIG! Sist smalt det på en flyplass i Belgia.

Myndighetene må være gale om de tror at jeg kommer til å nærme meg en flyplass ubevæpnet, uten skuddsikker bil, vest, hjelm og suspensorium de nærmeste årene.

Nå må dere skjønne dette, da! Vi er i KRIG!

Jeg henstiller derfor til regjeringen å innføre midlertidig allmenn bevæpning. Jeg vil ikke bli drept uten å kunne forsvare meg mens jeg venter på politiet. Gud vet når de dukker opp.

Nå har selvfølgelig nisselandet Norge sørget for at politibevæpningen er over, men uansett: Hva hjelper det oss potensielle ofre, dersom væpnet politi ikke er til stede når det smeller?

Og la oss være ærlige.

Politiet kommer som oftest etterpå. Det ligger i sakens natur, de kan ikke være overalt. Heldigvis reagerte politimesteren i Oslo prompte og bevæpnet politiet igjen straks noen sprengte bomber i Belgia. Tenker det skremte vannet av eventuelle selvmordsbombere! De kunne jo blitt drept!

Jeg har lest på internett at Hege Storhaug, som selv sier hun er en anerkjent forsker og ekspert på alt av muslimer og islam, frykter at vi står foran en kulturrevolusjon der muslimer vil ta over alt.

Hun spør blant annet «Det ulmer. Er Europas tid forbi?».

Åpenbart et retorisk spørsmål. Det skjønner jeg. Jeg er ikke naiv.

Jeg leser også om svære strømmer av terrorister blandet med noen få migranter som tar seg inn i Europa. Jeg leser om at i Sverige, vårt naboland, har muslimene allerede tatt over svære områder der det feige, svenske politiet ikke tør patruljere.

I Sverige er det nå så ille at hvis ikke myndighetene tar til fornuft, og stopper innvandringen totalt, er det bare å flytte til et annet land.

Så ille har det blitt. Skal vi liksom være like naive? Nei, tenkte meg det!

En nettside jeg fant forteller at når muslimene tar avstand fra terror, så lyver de. Fordi det står i Koranen at de skal lyve om slikt. For det har jeg lest på internett.  Det er jo helt hårreisende! Det betyr jo at uansett hva en muslim sier, så er sjansen stor for at han bare lyver for å beskytte terroristene.

Eller kanskje han er en terrorist selv.

Det kan vi ikke utelukke. Mest sannsynlig er han begge deler. Better safe than sorry. De er jo ikke til å stole på. Jeg er ikke naiv.

Når Kjetil Rolness, ifølge seg selv en av våre fremste sosiologer, som blant annet er tungt belest i alle kronikkene Hege Storhaug har skrevet, og som har skrevet hundrevis av publikasjoner på Facebook, forklarer statistikken for meg, blir jeg enda reddere.

Åpenbart at utlendinger voldtar for fote. Sånn forstår i hvert fall jeg det. Og jeg er ikke en naiv nisse fra nisselandet Norge. Jeg har gått livets beinharde skole. Så jeg vet en ting og to.

Til våpen! Noe annet er det glade vanvidd.

Hva om jeg går på gaten og en IS-terrorist plutselig begynner å skyte? Skal jeg bare blir drept uten å kunne forsvare meg? Sjansen for at det er patruljerende politi akkurat der er jo lik null!

Eller hva om jeg går forbi et asylmottak og en av de mange IS-folkene som bor der, på VÅR regning, bestemmer seg for å drepe en vantro hund som meg? Skal jeg ringe politiet, liksom? Da er det jo bare å legge meg i likposen med det samme.

Og når jeg og vennene mine, de er heller ikke naive nisser med nisselua trukket over øyne og ører, patruljerer de norske gatene for å forsvare norske nordmenn fra utenlandske utlendinger, er det ikke nok å bare ha en puddel og en hettegenser med en vikingtegning på ryggen. Vi må ha ekte, ordentlige våpen.

Det er jo helt hårreisende at pistolene skal sitte på hoftene til politifolk som antagelig er kilometervis unna når det smeller!

Vi må ha fast bevæpning alle sammen. I hendene. Ikke begravet i et hylster. De sekundene det tar å trekke kan være nok til å få en kule i pannen. Eller et sverd over nakken.

Det dreier seg til syvende og sist om et ekstra verktøy i verktøykassen. Ikke noe annet.

Mange naive godhetsfyrster mener nok at det vil være galskap å bevæpne folk flest.

Selv synes jeg det viser en total mangel på tillit til folket. Det hviler et meget stort ansvar på de politikerne som nekter allmenn bevæpning nå.

Vi må være i stand til å håndtere et terrorangrep når som helst og hvor som helst. Det dreier seg om å skape et tryggere samfunn og en bedre verden for våre barn.

Til de som føler seg trygge uten skytevåpen kan jeg bare si en ting: Naive sosialister med nisseluen trukket godt nedover ørene har vi ikke bruk for nå når vi invaderes av de muslimske horder fra alle kanter.

Hadde for eksempel jeg vært til stede i Paris med våpen i hånden, kunne jeg nok ryddet opp ganske fort. Hadde jeg vært bevæpnet, kunne jeg bare plaffet ned terroristene og reddet alle sammen.

Statistikk jeg har lest på internett viser at det er mest vanlige folk som blir drept av terrorister. Da er det jo galimatias, og direkte uansvarlig, å ikke bevæpne seg! Skal vi bare la oss halalslakte av terroristene? Nei! Ikke denne gutten.

Vi har et Europa i krig, og med åpne porter der terrorister kommer veltende innover oss på sykler, altså sykkelterrorister, og da må vi gå med våpen alle mann.

Det er jo hjelpeløst naivt å tro at terroristene er noe snillere bare fordi de migrerer miljøvennlig!

Det sier seg for øvrig selv at en pistol i beltet ikke er nok. Det skjønner jeg. Forsvaret starter hjemme.

Jeg har derfor bestilt murstein nok til å bygge en ti meter høy mur rundt huset mitt.

Jeg har også startet utgravingen av en bunker og kjøpt 400 bokser med et assortert utvalg hermetikk med norsk mat. Her blir jeg til ting roer seg.

Men det vil de jo aldri gjøre. Det skjønner jeg. Jeg er nemlig ikke naiv. Men jeg berger muligens livet. Jeg har også installert en stor rød panikknapp på to meter i diameter. Den har jeg selvsagt allerede trykket i bånn. Naivt å ikke slå full alarm nå. Husk at det er vanskelig å ringe politiet når hodet kappet av.

Ser for øvrig at jeg skrev midlertidig allmenn bevæpning i overskriften. Stryk midlertidig.

Etter å ha fått dette ned på papiret er jeg reddere enn noensinne.

Vi hvite er de egentlige ofrene for rasismen. Hvit rasisme! Derfor må vi ha fast bevæpning. Nå og for all fremtid. Hvis vi i det hele tatt har en fremtid da!

Svaret er vel NEPPE, med alle disse naive nissene i rundt oss. I nisselandet Norge.