TV2-værdame venter barn

Isabella Martinsen (36) venter barn med kjæresten Stig Kjos. Det røpet hun på direkten tirsdag.

TV2-værdamen Isabella Martinsen fra Tromsø venter barn med kjæresten Stig Kjos.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

De siste månedene har hun og kjæresten båret på hemmeligheten, men tirsdag sprakk nyheten på TV 2-programmet «God Morgen Norge», skriver VG.

– Det begynner å bli vanskelig å skjule når man vokser gradvis, nesten dag for dag, sa Martinsen på programmet. 

Seerne skal ha begynt å spekulere i graviditeten i forkant av avsløringen. Hun har termin til høsten, og opplyser at hun er i fin form.

– Det går veldig fint med oss. Jeg er i veldig fin form. Jeg er litt trøttere enn normalt, men det er ikke så mye å klage på, sa Martinsen, ifølge TV 2.

Martinsen og Kjos, som er tidligere deltaker i realityprogrammet «Ungkaren», bekreftet at de var kjærester i 2014.

Martinsen har datteren Filipa fra et tidligere forhold. I 2010 sluttet hun i TV 2 etter ti år som værmelder, men senere gjorde hun comeback i kanalen da hun fikk jobb i «God Morgen Norge».

Værdamen er langt fra den eneste som har meldt om sin graviditet den siste tiden. Både tidligere Fotballfrue Caroline Berg Eriksen, eventyrer Cecilie Skog, Hollywood-stjernen Megan Fox, skiskytter Ole Einar Bjørndalen og blogger Vanessa Rudjord har nylig annonsert at de venter barn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter