Torsdag kveld er det duket for ny semifinale i Melodi Grand Prix i Stockholm.

Blant artistene som skal stå på scenen er Agnete Johnsen, som representerer Norge med låten «Icebreaker».

LES OGSÅ: Ja til sameflagg fra Eurovision

Johnsen trakk seg fra deltakelsen i TV Norge-programmet «71 grader nord» i fjor sommer, og hun har siden den gang vært åpen om at hun sliter med depresjon og psykiske lidelser.

- Flinke, modige Agnete

– Jeg setter stor pris på all interesse rundt min deltakelse i Eurovision, men akkurat nå er mitt eneste fokus å gjøre det jeg elsker mest, nemlig å synge og stå på scenen. Jeg ber om forståelse for at jeg må prioritere dette nå, sa Johnsen til NRK 2. mai.

Nå får hun støtte fra tromsøartisten Lene Marlin, som har postet en lengre Facebook-status.

- Nå følte jeg det var på tide å skrive litt igjen. For det sitter en jente i Stockholm som jeg føler så med akkurat nå. Flinke, modige Agnete! Det hun gjør er så bra, og så riktig. Hun stenger all støyen ute, som best hun kan. Hun tar hensyn til seg selv, og sparer på kreftene sine, skriver hun.

Marlin selv har vært åpen om sine psykiske problemer. Det var i begynnelsen av september 2014 at Marlin skrev en åpenhjertig kronikk i Aftenposten der hun avslørte at hun hadde forsøkt å ta sitt eget liv noen år tilbake i tid.

- Vis dem styrken i deg

I statusen berømmer hun Agnete for sin styrke og sitt talent.

LES OGSÅ: Kåret til årets forbilde igjen

- Hun har talentet sitt, det kan ingen ta fra henne. Og det er jo litt sånn, at hvis man har et litt stort rom for å slippe følelser ut – så har man også et like stort rom som slipper ting inn. Det går begge veier! Men det er jo også det som gjør at det man leverer er bra! Fordi man føler litt ekstra. Fordi man er i musikken med hele seg – på godt og vondt! Og ja, dessverre er det ofte også mye vondt, skriver Marlin på Facebook.

- Gå på, og vis tvilerne. Vis dem styrken i deg, og stemmen din! Det gjelder ikke bare Agnete, men også dere andre sårbare, sterke mennesker!

- Om Agnete vinner eller ikke; spiller ingen rolle i mine øyne. Allerede er hun en nydelig representant for Norge, og den tiden vi lever i. Vi kan faktisk ikke alltid styre det som skjer med oss og livene våre. Vi kan ikke ”time” de kjipe øyeblikkene sånn at de kommer når det passer oss. Og andre. De følger ikke sendeskjemaet til TV-kanalene eller en deadline til en avis. De kommer litt fra siden. Av og til snikende, av og til som et hardt slag i ansiktet.

- Jeg har troen på deg! Som artist og menneske! Du er den du er! Og du er jævlig god!!!