Paradise-Carl Aksel til russefest i Tromsø

Da guttene i M&M Event skulle ta for seg årets x-russefest i Tromsø, smalt de like gjerne til med årets mest omdiskuterte «Paradise Hotel»-deltaker.

Aksel&HEF: Carl Aksel og Hef Augusto kommer til X-russefest på Driv 28. mai.

nyheter

Hvert år arrangerer blant annet Studentsamfunnet Driv eks-russefester for folk som tidligere har vært russ.

De som har mot nok til å ikle seg russedressen fra tidligere år, samles nemlig til enda en stor fest. Denne gangen har Driv samarbeidet med den ferske event-duoen M&M Event, som virkelig trøkker til på bookingen.

«Paradise Hotel»

– Han er en kjent person. Jeg ser ikke på «Paradise», men hvem vet? Kanskje er han vinneren, sier Mathias Gabrielsen, som sammen med sin partner Miguel Engen, kunne presentere «Paradise Hotel»-deltakerne Carl Aksel Jansen og Hef Augusto.

Sistnevnte var riktignok med på det kjente TV-hotellet i 2010, men begge har nå gått sammen og sluppet singlene «Skamløse» og «Screenshot»

– Vi vil gjøre noe mer enn det har vært gjort tidligere. I samarbeid med Driv skal vi virkelig selge arrangementet og ikke bare gjøre det til et halvveis opplegg, sier arrangøren.

Selger ut hver gang

Mathias og Miguel er relativt fersk i event-bransjen, men etter å ha hatt et par oppdrag kan de skilte med å ha solgt ut det aller meste de har arrangert.

– Vi hadde en Neon Night på Frost, som solgte ut to måneder før det gikk av stabelen. Dermed lagde vi like gjerne en ekstrakveld med det samme arrangementet på Rogers for de under 20 år. I tillegg solgte vi ut et arrangement for russen på Frost, sier Gabrielsen, som ikke er i tvil om at x-russefesten på Driv blir en suksess.

– Jeg er faktisk usikker på hvordan han (Miguel red.anm.) fikk tak i Carl Aksel. Han skrev sikkert til ham på Facebook. Det er mange som syns bookingen er kul, mens noen liker det ikke det hele tatt. Det er bare morsomt at folk engasjerer seg sånn, sier Gabrielsen, som forteller at arrangementet finner sted 28. mai.