– Med fokus på direkteruter til populære destinasjoner tilbyr SAS vinterprogram 2016/2017 Skandinavias reisende 470 000 flere flyseter enn i fjor, og en økning av frekvenser på utvalgte innenriks- og Europa-destinasjoner. Det skriver selskapet i en pressemelding onsdag.

90.000 flere seter

Når SAS vinterprogram innledes i slutten av oktober får Skandinavias reisende tilgang til et bredt nettverk med flere avganger på populære destinasjoner innenriks, innenfor Skandinavia og til Europa.

Antall vinter- og nordlysturister i Nord-Norge øker stadig, hvilket gjør at SAS ytterligere styrker tilbudet til Tromsø, Bodø og Svalbard i vinterhalvåret.

Totalt øker kapasiteten fra Oslo til i Nord-Norge med drøyt 90 000 seter. På ruten Stockholm-Tromsø øker antall avganger i uken fra to til fire midt i vintersesongen.

Populære destinasjoner

– Vi arbeider hele tiden for å forbedre tilbudet til kundene våre. I tillegg til at vi i vintersesongen flyr til populære feriedestinasjoner og fortsetter vår satsing på Asia og USA, øker vi nå antall avganger på populære ruter, uttaler Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS, i pressemeldingen.

Totalt øker antall seter både innad, til og fra Norge med 270 000 i perioden november til mars, sammenlignet med samme periode året i forveien.