15 prosent flere har besøkt kinoen i juli

Aurora kino Fokus har hatt godt besøk så langt i juli. Hittil denne måneden har 13.042 besøkt kinoen. Det er en økning på 15 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
nyheter

Filmene som har vært sett mest i juli har vært «Istid», «Kjæledyrenes Hemmelige Liv», «The Legend of Tarzan», og «Independence Day». Forrige uke besøkte 5.314 personer kinoen. Da ble «The Legend of Tarzan» sett av 1.504 personer, «Istid» ble sett av 1.406 personer, og «Kjæledyrenes Hemmelige Liv» ble sett av 665 personer. Denne helga er det premiere på «Ghostbusters» og «Lights Out».

LES OGSÅ: Tromsø-film skal vises på kino i utlandet

– Jeg har sett klipp fra «Lights Out» og dette er en klassisk grøsser med ekkel stemning og skremmende overraskelser. Det er godt vi har godt med takhøyde i salene, for her kommer folk til å skvette, skriver kinosjef Frank Bakkemo til iTromsø.

Neste helg er det premiere på «Jason Bourne».