To konkurranser, to gjeve premier og en familie som vant alt: - Hva er oddsen?!

Mens Torild Grønningsæter, bosatt i Sandefjord, vant premie i Tromsø, vant hennes sønn Tom Rønne, bosatt i Tromsø, premie i Sandefjord.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Torild Grønningsæter vant i forrige uke iTromsøs abonnentkonkurranse hvor premien var en femretters på Emmas Drømmekjøkken.

Like etter at nyheten ble sluppet, vant hennes sønn Tom Rønne, en konkurranse arrangert av SAS.

– Hva er oddsen for at vi vinner hver vår konkurranse hvor premien er i hver vår by, og med under 24 timers mellomrom i tillegg, spør Tom Rønne.

Dakota-fly

DAKOTA: Tom Rønne vant en SAS-konkurranse hvor premien var å fly i et Dakota-fly i Sandefjord. Foto: Varg Aamo, Troms FolkebladFoto: Varg Aamo

Det var samboeren til Rønne som meldte han på Facebook-konkurransen til SAS, hvor man kunne vinne en tur med et 68 år gammelt Dakota DC3-fly.

Og flyturen var i Sandefjord – byen der Torild Grønningsæter bor.

– Vi var fem stykker som ble trukket ut fra Facebook til å være med i Dakota-flyet, sier Rønne, som legger til at både han og samboeren er over gjennomsnittet interessert i fly.

Han påpeker at han hadde tenkt seg til Sandefjord uansett.

Sykdom ødela

Dessverre for Rønne, så gikk han glipp av flyturen, som var mandag.

– Jeg fikk nyreinfarkt, så jeg ble sendt med ambulanse til sykehuset i Tønsberg. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til den flyturen, at det var så vidt jeg ikke gadd å gå til legen, forteller Rønne.

– Jeg har snakket med SAS i ettertid, og de sa at kanskje hvis det dukket opp noe lignende senere, så skulle jeg få være med som plaster på såret.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: