POPULÆR MANN: Tromsøfolk går mann av huse for å sikre seg billetter til forestillingen «Et hælvettes liv!» med Bjørn Sundquist som settes opp på Kulturhuset i november. Foto: Ronald Johansen
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

POPULÆR MANN: Tromsøfolk går mann av huse for å sikre seg billetter til forestillingen «Et hælvettes liv!» med Bjørn Sundquist som settes opp på Kulturhuset i november. Foto: Ronald JohansenFoto: Ronald Johansen / iTromsø

Legger ut 1.200 ekstrabilletter

Billettene til «Et Hælvettes liv» har blitt revet bort. Nå setter Kulturhuset opp to ekstraforestillinger.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

TROMSØ: Kulturhuset setter opp to ekstra forestillinger av «Et Hælvettes liv».

Onsdag 23 november og torsdag 24. November blir det altså nye muligheter til å se Bjørn Sundquists show.

– Når Oslo og Chat Noir setter opp seks forestillinger, kan ikke vi som produsent ha færre. Dermed måtte vi ha syv forestillinger, sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer.

LES OGSÅ: Sundquist klar med enmannsshow

– Vår forestilling

Kulturhuset har plass til 600 publikummere per forestilling.

Snart er billettene til de fem opprinnelige forestillingene utsolgt.

– Det er noen balkongbilletter igjen, men det blir snart borte, sier Smith-Meyer.

LES OGSÅ: – Jeg må jo ha norsk rekord

Han tror at de 1.200 billettene som legges ut for salg i dag, fort vil få ben å gå på.

– Det vil bli fort utsolgt. Det er jo en unik anledning til å oppleve Norges tøffeste skuespiller, sier kulturhussjefen.

Lang turné

Etter Tromsø-premièren og forestillingene i november, legger Sundquist ut på en lang Norges-turné i to måneder fra februar-april 2017.

– Han dundrer av gårde og skal turnere i hele Norge og blant annet ha seks forestillinger på Chat Noir. Det er jo vår forestilling og vi som lager den, så det er de som har kjøpt den av oss, og da kunne ikke vi være noe dårligere enn å være de som satt opp flest forestillinger, sier Smith-Meyer.

LES OGSÅ: Har solgt ut alle de fem forestillingene

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: