Mann (28) forsøkte å sparke politibetjent – dømt til fengsel

En mann er dømt til fengsel etter å ha truet politibetjenter.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann på 28 år dømt etter at han i juli 2016, i forbindelse med innbringelse til politiarrest, satte seg kraftig til motverge og forsøkte å sparke til en politibetjent. Han kom også med trusler om at han skulle ta vedkommende og «knuse» dem.

Bakgrunnen for innbringelsen var at mannen havnet i krangel med noen gjester på et av byens utesteder. Han skal ha tatt tak i og knuffet til folk. Han ble kastet ut, men reagerte da med å hamre løs på ytterdøren til utestedet. Han tok seg deretter inn på utestedet igjen og sparket blant annet et bord over ende.

Dette er ikke første gangen mannen har opptrådt truende på utested. I september 2015 dyttet han blant annet en dørvakt slik at vedkommende ramlet ned trappen.

Mannen ble i Nord-Troms tingrett dømt til 24 dagers fengsel for overtredelsene. Dommen er enstemmig.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: