Sjekk det flotte bildet av Domkirken

Ved et lykketreff kom Kurt-Are Larsen over dette motivet i sentrum onsdag kveld.
nyheter

Kurt-Are Larsen tok med seg kameraet sitt på kveldsturen sin gjennom sentrum onsdag kveld. Da han passerte Domkirken kom han over det perfekte fotomotivet

– Det var helt tilfeldig at jeg la merke til motivet. Jeg var veldig heldig med lyset, og at det hadde regnet kraftig tidligere på dagen, sier Larsen.

Flere ganger

Han har fotografert Domkirken på samme måte flere ganger tidligere, men det har aldri klaffet perfekt med vannmengde og lys. Det gjorde det denne gangen, sier Larsen.

At bildet ble bra er det ingen tvil om. I går kveld postet han bildet på Facebook-gruppen «Troms i bilder», og på knappe 15 timer har han fått over 1.200 likes og 146 delinger på bildet.

– Jeg har vært fantastiske tilbakemeldinger, og det er utrolig hyggelig å få så mange likes og delinger. Det er ikke alle bilder som treffer folk like godt, men her traff jeg nok blink, sier han.

Etterarbeid

Larsen forteller at det ligger litt jobb bak bildet – både i selve fotograferingen og i etterarbeidet.

– Det tar litt tid å finne den perfekte vinkelen for å få den beste speilingen i vannet, men jeg var heldig med været da jeg var ute. Det var verken vind eller regn, så det var perfekte forhold.

Redigeringen av bildet var også viktig.

– Jeg har lysnet himmelen noe, og jobbet litt med de mørke skyggene. I tillegg har jeg fjernet et skilt helt i kanten på bildet, men jeg tror ikke det er noen som savner det, sier Larsen og humrer.