Ingen TV2-sluttpakker i Tromsø

63 ansatte i TV2 har fått innvilget sluttpakke i kanalens program for nedbemanning. Ingen av disse er stasjonert i Tromsø.

BLIR VÆRENDE?: Verken Svein Harald Lian (til høyre) eller Egil Lauritz Pettersen har søkt sluttpakke fra TV2. Helt sikre på om de fortsatt skal jobbe ved kanalens Tromsø-kontor blir de først etter torsdag i neste uke.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

TV2 er likevel ikke i mål med nedbemanningen. Ifølge Sarah Willand, kommunikasjonsdirektør i kanalen, vil det være behov for at flere slutter.

– Det vil være et ytterligere behov for å redusere antall ansatte i TV2. Men konkret hvor mange og hvordan det blir organisert, vil vi komme tilbake når strategien legges fram torsdag 29. september, sier hun til nettstedet medier24.com.

Ingen fra Tromsø

På TV2s Tromsø-kontor er det ingen som har søkt om sluttpakke.

– Vi har ikke søkt om sluttpakke, vi ønsker å være med videre, sier reporter Svein Harald Lian til iTromsø.

LES OGSÅ: Sviktende økonomi rammer TV2

Han og kollega Egil Lauritz Pettersen har ansvar for å dekke den nordligste delen av Norge.

– Vi ønsker å bidra til at TV2 fortsatt kan dekke landsdelen på en god måte, sier Lian.

Det er imidlertid ikke helt og holdent avgjort om Tromsø-kontoret overlever slik det ser ut i dag.

Endelig vedtak torsdag

Ifølge Sarah Willand skal et forslag på organisering av kanalen presenteres for de ansatte i neste uke.

Lian og Pettersen venter derfor på å få vite hvordan deres arbeidshverdag vil se ut fremover.

LES OGSÅ: TV2 varsler kutt på 350 millioner kroner

– Det skal holdes et allmøte torsdag neste uke for de ansatte der vi kommer til å få vite hvordan TV2 skal organiseres. Da kommer ledelsen til å informere oss, sier Pettersen.

Ikke alle som har søkt sluttpakke har fått innvilget denne.

– Det er et lite antall, en håndfull søknader, som vi har måttet si nei til. Det handler om at det er nøkkelkompetanse, stillinger som vi hadde måtte erstattet, sier Sarah Willand til medier24.com.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter