Foran årets Smakfestival hadde bistroen en spesiallaget pølse, som ble godt mottatt av det matglade publikum.
– Over de to dagene vi har vært her har vi solgt godt over 300 pølser, forteller Rune Knudsen, som er kjøkkensjef og eier av Bardus Bistro.
Les også: Kokfornøyd med festivalen
Lammepølse
Og pølsen er ikke noe man finner i kjøledisken.
– Det var en lammepølse med ramsløk og sitron. Det er et pølseprosjekt som vi har holdt på med en stund, og fått veldig god tilbakemelding på den, sier Knudsen.
– I tillegg har vi solgt rundt 43 kilo med lammelår, røper kjøkkensjefen.
Flott debut
Dette var første gangen Bardus Bistro hadde stand på Smakfestivalen.
– Det har gått veldig fint. Vi har vært heldig med været store deler av dagen i dag, og har hatt fornøyde gjester, sier Knudsen.