Hun er ansatt som ny direktør i Helse Nord

Tiltrer i stillingen 14. november 2016.
nyheter

Siv Cathrine Høymork (51) er tilsatt som ny kvalitet- og forskningsdirektør i Helse Nord RHF. Det opplyser Helse Nord RHF i ei pressemelding.

LES OGSÅ: Disse kjendisene skal lokke deg til Tromsøundersøkelsen

Høymork er i dag overlege på Oslo universitetssykehus, og skal i Helse Nord lede en avdeling på 10 personer.

LES OGSÅ: Aleris Helse: – Vi skal utvide stort i Tromsø fremover (for abonnenter)

Hun overtar jobben etter Rune Sundset, og har sin første arbeidsdag 14. november 2016.

LES OGSÅ: Nå ser hele Helse-Norge til Tromsø

– Særlig gled​er jeg meg til å bli kjent med helsetjenesten i nord. Gjennom mitt tidligere arbeid har jeg et svært godt inntrykk av det regionale helseforetaket. Jeg regner først og fremst med å lære masse i begynnelsen og få nye bekjentskaper, sier Høymork.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter