Eiendomsutvikler Pellerin AS skriver på sine Facebook-sider at The Edge er nominert til Cityprisen.

Den beskrives som en prestisjetung utmerkelse, og i år vil det for første gang deles ut en regional pris for Nord- Norge.

Stolt av nominasjon

The Edge er ett av tre prosjekter i Nord-Norge som er nominert.

– Vi er sammen med vår partner og medeier Aspelin Ramm stolte over nominasjonen, skriver Pellerin AS.

Ta vare på byen

De tre nominerte, The Edge, Wi-To Kvartalet og Scandic Havet i Bodø, er valg ut av en fagjury og vinneren kåres på en stor konferanse i Bodø på torsdag.

– At Wi-To Kvartalet er nominert som eneste bygg som ikke er hotell er veldig hyggelig, og viser at vi har gjort mye rett. Prosjektet viser at man kan ta vare på byen, og utvikle nytt areal på en god måte, sier Andreas Willumsen i Willumsen Eiendom.

Internasjonal oppmerksomhet

Ifølge NE kunnskap gis Cityprisen til prosjekter som er nyskapende, økonomisk vellykkede og utformet slik at de bidrar positivt til sine omgivelser.

– The Edge representerer en byreparasjon som vi er stolte av og har fått internasjonal oppmerksomhet for sin arkitektur og design. Edge har også på rekordtid blitt byens nye møteplass, Nord-Norges største innendørs kulturarena, og en multiarena hvor det hele tiden skjer arrangementer og events som beriker byen vår. Uten vår fantastiske leietaker Choice hadde ikke dette vært mulig, skriver Pellerin.

LES OGSÅ: Skybaren til The Edge kan bli byens beste bar

Eiendomsbransjens største

Citykonferansen, hvor prisen deles ut, er ifølge NE kunnskap eiendomsbransjens største arrangement. NE kunnskap driver med kurs og konferanser innen eiendomsbransjen. Cityprisen ble etablert av Huseiernes Landsforbund og delt ut første gang i 1998.

GJEV PRIS: Wi-To Kvartalet er nominert til prestisjefull pris.