TROMSDALEN: Tirsdag ble det lagt ut et bilde av Wilhelmsen på Facebook, hvor du ser hans «nye» iPhone ligge ved hans side. Dette bildet har fått stor oppmerksomhet. Wilhelmsen har nemlig sverget til en gammel Nokia i 10 år, så det å se ham med en moderne smarttelefonen er ikke hverdagskost – inntil nå.

Varsler

– Jeg fikk meg en god latter etter styremøtet på tirsdag. Da jeg satte meg ned på kvelden, tok jeg meg en runde på nettavisene og Facebook. Da hadde jeg en haug med varsler, sier Wilhelmsen.

Han har nemlig gått til innkjøp av iPhone 6.

– Jeg er ikke sånn som kjøper «siste skrik», så for meg har Nokia-telefonen vært en trofast følgesvenn. Den kunne jeg sende SMS og ringe med, noe som er alt jeg trenger. Men jeg har nå blitt presset opp i et hjørne og ga til slutt etter, sier han.

– Da ungene mine og kollegaer begynte å synes at det var pinlig at jeg tok fram den gamle mobilen, skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe, legger han til.

– Kjempefornøyd

I tillegg til press fra barn og kollegaer, begynte også Nokia-telefonen å «streike».

– Det er ett år siden jeg fikk den nye telefonen, og jeg er kjempefornøyd. Jeg har lært meg å ta bilder, sende SMS, ringe og gå på nettet. Men jeg har ikke fått meg e-post på mobilen ennå, sier han.

– Jeg hadde klart meg utmerket godt med Nokiaen, men nå ser jeg litt mer moderne ut, legger han til.