Foto: Tor Farstad
            (Foto: Tor Farstad)

Foto: Tor FarstadFoto: Tor Farstad

Snart kommer det flere direkteruter til Tromsø

Widerøe åpner for direkteruter mellom Lofoten og Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Fra april neste år kan tromsøfolk fly direkte til og fra Lofoten, og dermed slippe unna mellomlanding i Bodø.

Widerøe overtok tidligere denne uken de såkalte FOT-rutene i Lofoten, og setter med det opp direkteruter til både Tromsø og Oslo fra Lofoten. Det skriver Lofotposten.

Flere daglige avganger

Det skal etter planen settes opp to avganger mellom Svolvær og Tromsø hver dag, i tillegg til to daglige avganger mellom Leknes og Tromsø.

-En av de største utfordringene til reiselivet i nord er tilgjengelighet, sier Administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv Trond Øverås. Lanseringen av disse direkterutene er derfor strålende nytt for reiselivsnæringen i nord. Dette gjør at vi kan fly dem direkte til opplevelsene på en helt annen måte enn tidligere. I tillegg blir det mye lettere for turisten å kombinere flere av de fantastiske reiselivsproduktene som Nord-Norge har å by på, sier Trond Øverås, administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv til avisen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: