- Vi ser et voldsomt engasjement på Instagram, og ønsker å hylle de fantastiske leserne våre som deler sine flotte bilder med oss og resten av byens befolkning, sier Stig Jakobsen, redaktør i iTromsø

FÅ MER INFORMASJON OM KONKURRANSEN HER!

Konkurransen deles inn i tre kategorier: opplevelse, natur og hverdag. Vi er på jakt etter bilder tatt i Tromsø i løpet av året som har gått. Det er absolutt ikke noe krav om å være proff fotograf.

Alle bildene som er merket med #superlokal på Instagram er automatisk med i konkurransen, men for å finne fram til finale-kandidatene trenger vi lesernes hjelp. Måten du kan påvirke hvem som plukkes ut på, er ved å gå inn på #superlokal på Instagram og «like» dine favoritter.

Til slutt vil vi foreta en redaksjonell vurdering for å komme fram til finalistene, så det er ikke nødvendigvis slik at bildene med flest «likes» går videre automatisk.

– Vi er opptatte av det leserne våre er opptatte av, men vi klarer ikke å fange opp alt som skjer uten hjelp fra folket. Derfor er det så utrolig viktig at leserne våre bidrar, og denne konkurransen er en fantastisk anledning til å gi plass til de små øyeblikkene i hverdagen som for mange representerer deres Tromsø, sier Jakobsen.

I starten av desember presenterer vi finalistene, og det blir mulig å stemme på din favoritt fram til rundt uke 51. Vinnerne får hver sin Huawei Honor 8 smarttelefon levert av Telering bedrift.

– Jeg satser på at vi finner fram til de nære bildene som treffer deg midt i hjertet. Det er forhåpentlig slike bilder som gir deg litt klump i halsen når du ser dem hvis det er lenge siden du har vært hjemme i Tromsø, sier Jakobsen.