Frister med et julebord utenom det vanlige

Når Pan Produksjoner står for underholdningen, får du er julebord utenom det vanlig.

MED SMINKEN PÅ: Hovmester Aleksander Martinsen og musikalartist Martine Kristofine Årnes Sørensen tar seg en fem minutters pause fra øvingen for å snakke med iTromsø.Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

DRØM: For Regissør for Pan produksjoner, Bente Reibo, er «Bizarro» en drøm som går i oppfyllelse.Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Julebordshow assosieres vanligvis med en artist eller et komikerteam som gjør en forestilling uten et spesielt bredt spekter av kostymer, kulisser eller scenografi.

Det har Pan produksjon, som har fått i oppgave å lage show på The Edges julebord, tenkt å gjøre noe med.

– Det er poetisk, spenstig, overraskende, mye fart og fullt av humor. Rett og slett en stor totalopplevelse, sier Bente Reibo, som er regissør for stykket.

SE BILDESERIE FRA «BIZARRO»!

Burlesque

Med sjonglering, absurde situasjoner, burlesque-dansing, musikalnummer og standupkomikk, har stykket «Bizarro» kommet i havn.

Med artister fra både Kulta og Lunheim Standupforening, er regissøren spent på hvordan tromsøværingene tar imot stykket, som har et budsjett på rundt en halv million kroner.

– Det er veldig internasjonalt, spennende og en drøm vi har hatt lenge i Tromsø. Tør tromsøværinger å komme, er det nok dette de vil ha hvert år, sier Reibo som er regissør for Pan produksjoner.

Stykket har premiere siste helga i november, og går i totalt tre helger.

Gjennomført

Han forteller at selve showet starter allerede når man entrer foajeen på hotellet. Ingen vet helt hva som kan skje rundt neste sving.

– Det er utrolig artig å være her med den fine gjengen, sier Martine Kristofine Årnes Sørensen, som er musikalartist under «Bizarro». Hun har selv nærmest vokst opp på Kulta, og er glad for å være tilbake med en forstilling på hjemmebane, etter et studieopphold i Oslo.

Internasjonalt preg

I tillegg har man også hentet inn aktører fra Sverige, Argentina og Colombia, for å gi hele showet et internasjonalt preg.

– Folk vil nok se noe annet enn det vanlige. Samtidig er det mye av de kjente ingrediensene her. Det er ikke bare rart og spesielt, sier Aleksander Martinsen, som er hovmester under «Bizarro».