10 ting du kan finne på i helga

Ingen planer i helga? Kanskje noe av dette kan friste?

TONJE OG GITAREN: De fleste kjenner Tonje Unstad som en dyktig låtskriver og musiker. Lørdag spiller hun på Skansen. Foto: Helge Matland

nyheter

For deg som vil på marked...

1. Fredag og lørdag er det julemesse i Norkirken Tromsø. Her selges håndarbeid, julebakst og lodd.

2. Lørdag og søndag er det julemesse i Fløyahallen. Her er det rundt 70 utstillere.

3. Fredag og lørdag er det julemarked hos Frimisjonen. Også de tilbyr strikkavarer og annet håndarbeid, bakst og sjokolade, glasskunst og mye mer.

For deg som vil på festival...

4. Arctic Pride har program i helga, blant annet med prideparade lørdag og stor pridefest på Hålogaland teater lørdag kveld.

5. Viseklubben Spelts 10-års Jubileumsfestival arrangeres i helga, og her blir det blant annet gjenhør med Tobben og Eros musikk, med Tormod og Ero med band, Groms Plass fra Narvik og Britt Eva Løkkemo med band.

For deg som vil finne på noe med barna...

6. Tonje Unstad spiller barneforestilling i bårstua på Skansen lørdag.

7. Fredag er det urpremiere på Hålogaland teaters aller første smårollingteater "Bæ Bæ Lille" - som passer til barn i alderen 0 til 3 år.

8. På biblioteket er det lørdag bokpresentasjon og høytlesning av skeive barne- og ungdomsbøker i forbindelse med Arctic Pride.

For deg som liker idrett....

9. I kveld spiller Norge landskamp mot Tsjekkia på Eden Arena i Praha klokken 20.45. Kampen kan du følge på MAX eller Dplay.

10. På søndag spiller Tromsø Storm kamp mot Asker Aliens i Tromsøhallen klokken 16.00.