MANGE I TOG: Rundt 200 mennesker gikk lørdag i fakkeltog mot pels.
            (Foto: June Åsheim)

MANGE I TOG: Rundt 200 mennesker gikk lørdag i fakkeltog mot pels.Foto: June Åsheim

Flere hundre protesterte mot pels

NOAH arrangerte fakkeltog i Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

NOAH arrangerte lørdag fakkeltog på 26 forskjellige steder i landet og rundt 200 mennesker stilte opp i Tromsø for å vise sin avsky mot pels. De var svært fornøyde med at så mange stilte opp.

- At NOAHs fakkeltog mot pels arrangeres så mange steder i landet sender et tydelig signal til politikerne om at hold av rev og mink i trange bur hele livet for pelsens skyld ikke aksepteres. Vi lever i 2016 og det er ganske ufattelig at politikerne enda ikke har klart å avvikle denne næringen, til tross for at blant annet tunge faginstanser og majoriteten av Norges befolkning mener at en avvikling er det eneste dyrevelferdsmessige forsvarlige å gjøre, sier NOAH-frivillige Cecilie Johansen i et presseskriv og legger til:

- Dette er et alvorlig demokratisk problem og vi gir oss ikke før alle burene er tomme.

Over 8000 deltok i fakkeltogene på landsbasis.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: