Kun seks stemmer skiller toppkandidatene

Søndag er siste frist for å stemme på din favoritt til Årets tromsøværing. Avstemmingen er foreløpig svært jevn, så hver stemme kan telle.

KANDIDATENE: Disse kan bli Årets tromsøværing 2016.

nyheter

24. november offentliggjorde iTromsø de ti kandidatene som konkurrerer om å få utmerkelsen Årets tromsøværing 2016. Nå er det opp til leserne å avgjøre hvem som fortjener prisen gjennom å stemme på sin favorittkandidat.

LES MER: Vær med å kåre Årets tromsøværing

Jevnt i toppen

Langt over tusen personer har så langt stemt, og meningene er åpenbart delte om hvem som fortjener utmerkelsen. Tre personer ligger i tet, mens den fjerde ligger like bak. Det er imidlertid ikke mange stemmer som skiller kandidatene helt i toppen av lista, så mye kan endre seg fram til avstemmingen stenger søndag kveld. Faktisk er det bare seks stemmer som skiller de to kandidatene som har fått flest stemmer.

Dersom du ennå ikke har fått anledning til å stemme, eller ønsker å avgi flere stemmer, kan du enten sende IT Årets, etterfulgt av kandidatens fornavn, til 2399. For eksempel IT Årets Viktoria til 2399. Tjenesten koster 1 krone per SMS. Man kan også avgi sin stemme på iTromsøs facebooksider.

Her kan du lese om alle kandidatene

1. Markus Stokmo (IT Årets Markus)

2. Viktoria Pettersen (IT Årets Viktoria)

3. Johann André Forfang (IT Årets Johann)

4. Ingrid Thunem (IT Årets Ingrid)

5. Karl Karlsson (IT Årets Karl)

6. Anni Skogman (IT Årets Anni)

7. Dagny Nordvoll Sandvik (IT Årets Dagny)

8. Audun Rikardsen (IT Årets Audun)

9. Martha Otte (IT Årets Martha)

10. Knut Smistad (IT Årets Knut)