FIN JUL: Kari Helen Henriksen (41) ønsker seg aller helst en ny dunjakke, mens Eva Matea Henriksen (6) ønsker seg både Lego og lekekjøkken. Kaja Sofie Henriksen håper at det ligger et iPhone 5-deksel og hettegensere under treet, og Sten Jarle Jensen (36) vil bare ha en fin jul med god stemning og god mat. (Foto: DANIEL LILLEENG)

FIN JUL: Kari Helen Henriksen (41) ønsker seg aller helst en ny dunjakke, mens Eva Matea Henriksen (6) ønsker seg både Lego og lekekjøkken. Kaja Sofie Henriksen håper at det ligger et iPhone 5-deksel og hettegensere under treet, og Sten Jarle Jensen (36) vil bare ha en fin jul med god stemning og god mat.Foto: DANIEL LILLEENG

SENG: Odd-Eirik Midtbø (26) ønsker seg en større seng. - Det merkes at man har fått seg kjæreste, sier 26-åringen. (Foto: DANIEL LILLEENG)

SENG: Odd-Eirik Midtbø (26) ønsker seg en større seng. - Det merkes at man har fått seg kjæreste, sier 26-åringen.Foto: DANIEL LILLEENG

TWINTIP: Ida Nilssen (19) håper hun får en valp til jul. - Den må være liten og fluffy, sier hun. Kristoffer Olsen (19) ønsket seg skiutstyr forrige jul, og gjør det samme i år også. - Jeg ønsker meg twintip, forteller Olsen. (Foto: DANIEL LILLEENG)

TWINTIP: Ida Nilssen (19) håper hun får en valp til jul. - Den må være liten og fluffy, sier hun. Kristoffer Olsen (19) ønsket seg skiutstyr forrige jul, og gjør det samme i år også. - Jeg ønsker meg twintip, forteller Olsen.Foto: DANIEL LILLEENG

HUND: Birgitte Eriksen (20) (t.v.) håper de som skal gi noe til henne er kreativ i valg av gave. Sunniva Engvoll (20) ønsker seg en valp. - Valpen må være søt, sier hun. (Foto: DANIEL LILLEENG)

HUND: Birgitte Eriksen (20) (t.v.) håper de som skal gi noe til henne er kreativ i valg av gave. Sunniva Engvoll (20) ønsker seg en valp. - Valpen må være søt, sier hun.Foto: DANIEL LILLEENG

MOBIL: Martin Ljøkelsøy (21) ønsker seg en ny telefon til jul. (Foto: DANIEL LILLEENG)

MOBIL: Martin Ljøkelsøy (21) ønsker seg en ny telefon til jul.Foto: DANIEL LILLEENG

1 / 5

Dette ønsker vi oss til jul

iTromsø har spurt folk på Nerstranda om hva som står øverst på ønskelisten.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: