Troms Kraft kobler onsdag og torsdag ut strømmen på flere steder i Tromsø.
            (Foto: Ronald Johansen)

Troms Kraft kobler onsdag og torsdag ut strømmen på flere steder i Tromsø.Foto: Ronald Johansen

I morgen og torsdag mister flere steder strømmen i Tromsø

Troms Kraft vil stenge strømmen flere steder i Tromsø kommune.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Onsdag er det hovedsaklig Sommarøy-beboerne som må klare seg uten strøm i visse perioder. Da kobles nemlig området Sommarøy hotell, Skipsholmveien 22 og Sommarøy fiskerihavn ut fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Årsaken til utkoblingen er arbeid på strømnettet.

Torsdag vil adressene Briknveien 1, 2B, 3, 4, 4B, 5, 6, 7, 8, Christian VII Gate 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 og Gitta Jønssonsvei 2, 4 og 6 være uten strøm i omtrent to timer mellom kl. 00.00 og 06.00 grunnet arbeid på høyspentnettet.

Samme dag mister også Vikvegen 3, 5, 7A, 7B, Tønsvikvegen 824, 826 og 840 strømmen fra kl. 09.00 til kl. 10.00.

Storsteinnesvegen 1 til 16 og Vengsøyvegen 4 til 9 utkobles også fra kl. 09.00 til kl. 15.00 på grunn av omlegging av strømnettet.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: