TINGHUSET: 
            (Foto: Gudrun Gulldahl)

TINGHUSET: Foto: Gudrun Gulldahl

Mann (21) stjal bil – krasjet inn i to parkerte biler

21-åringen skal ha vært påvirket av amfetamin, klonazepam, alprazolam og THC da han krasjet inn i to parkerte biler.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Hendelsen fant sted i juli 2015. Mannen skal ha stjålet en personbil, deretter kjørte han inn i to parkerte biler. Det oppsto materielle skader på de to parkerte bilene, samt den stjålne bilen som 21-åringen kjørte.

Da han kjørte den stjålne bilen, skal han ha vært påvirket av amfetamin, klonazepam, alprazolam og THC. I tillegg skal han ha vært i besittelse av 6,28 gram hasj. Videre skal han heller ikke hatt gyldig førerkort.

Mannen er nå tiltalt for forholdet, og risikerer fengselsstraff i inntil tre år.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: