Foto: Ronald Johansen
            (Foto: RONALD JOHANSEN)

Foto: Ronald JohansenFoto: RONALD JOHANSEN

Mann (32) tiltalt for å ha kalt to politibetjenter «fucking pussy» og «motherfucker»

En 32 år gammel mann står tiltalt for en rekke overtredelser av straffeloven, og risikerer ett års fengselsstraff.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Grunnlaget for tiltalen mot vedkommende er blant annet at han i desember 2015 skal ha slått ei kvinne i ansiktet og/eller med en stol på en privat adresse i Tromsø.

Han skal også ha oppført seg aggressivt mot flere dørvakter og politibetjenter. I august i år skal han blant annet ha forsøkt å skalle til en dørvakt, men bommet. Han skal også ha forsøkt å skalle til en politibetjent da de skulle fjerne han fra et av byens utesteder. Videre skal han ha kalt to politibetjenter for blant annet «fucking pussy» og «motherfucker».

I august i år skal han også ha stukket fra ei taxiregning.

Mannen risikerer ett års fengselsstraff for overtredelsene.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: