Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann (39) tok bankkort fra kvinne – tømte kontoen for over 83.000 kroner

Nå risikerer mannen fengselsstraff i inntil tre år.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann på 39 år er tiltalt for å ha brukt urettmessig bankkortinformasjon til en kvinne i en periode fra januar til oktober 2014. Mannen skal blant annet ha kjøpt tjenester hos taxi- og flyselskap, hotell, buss og flere nettbutikker. Han skal ha tømt kontoen for totalt 83.239 kroner.

I tillegg er mannen tiltalt for å ha forsøkt å selge en sykkel på finn.no, til tross for at sykkelen var stjålet. Videre skal han ha lurt en mann til å overføre 2.155 kroner til sin konto. Dette ved at han hadde lagt ut en mobiltelefon for salg på finn.no. Den tiltalte gjorde en avtale om å levere varen til mannen, men leverte den aldri.

Mannen er tiltalt for tre overtredelser av straffeloven. Han risikerer fengselsstraff på inntil tre år.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: