Rutebuss har kjørt av veien

En rutebuss har kjørt av veien ved Rideskolen. Politiet oppretter sak på hendelsen.

En buss kjørte mandag utfor veien i Hamna.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Ifølge en iTromsø-tipser skal bussen ha vært på vei ned bakken ved Rideskolen fra Hamna da det gikk galt. Tipser sier også at det er glatt på veien i området.

Politiet på stedet

Det skal ikke være noen personskader i tilknytning til utforkjøringen.

- Vi er på vei til stedet for å dirigere trafikken, opplyser Troms politidistrikt på Twitter klokken 18.41.

Rundt klokken 19.30 skriver politiet at bussen vil bli berget etter midnatt.

- Patruljen oppretter sak i forbindelse med utforkjøringen, opplyses det videre.

- Ikke i rute

Driftssjef Magnar Nilssen i Nobina opplyser at bussen ikke var i rute og at det dermed ikke var passasjerer ombord da hendelsen inntraff.

- Både vi og politiet har folk på stedet, så jeg vet ikke så mye mer om nøyaktig hva som har skjedd, sier Nilssen.

Andre hendelsen på under en uke

Utforkjøringen i ettermiddag er den andre som har skjedd i området på under en uke.

28. desember kjørte en annen rutebuss ut et lite stykke lengre bort i veien, ved glattkjøringsbanen.

- Jeg kjenner som sagt ikke til nøyaktig hva som har skjedd her, men jeg registrerer at dette er vår andre hendelse på Ringveien på kort tid nå. Det er for mange. Veien der er smal og kan være sporete, så man er nødt til å tilpasse farten etter forholdene på det strekket. Det kan bli trangt så da må man bare ta det med ro, sier Nilssen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter