Brannvesenet rykker ut til Ishavskatedralen

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tromsø brann og redning har onsdag ettermiddag rykket ut til Ishavskatedralen etter melding om at det lukter svidd i kirka.

- Vi er på stedet, men vet ikke helt sikkert hva som har skjedd. Det skal ha blitt meldt fra om at det luktet svidd og at det kanskje har vært litt røyk. Det er snakk om en elektrisk tavle som skal ha gått varm, så vi har kontaktet Troms Kraft også, sier Tore Hagrup, vaktleder ved 110-sentralen.

Ikke flammer

Troms politidistrikt er også informert om hendelsen, men er selv ikke på stedet.

- Det skal ikke være snakk om åpen ild eller skader, så det er ikke noe sak for oss, opplyser Eirik Kileng, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: