Får penger til tursti

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Kommunen får 13.000 kroner fra Troms fylkeskommune til turvei mellom Stakkevollan og Gimle. Pengene kommer fra inndratte midler til idrettsanlegg i fylket i 2016.

Det går fram av tilskuddsbrevet fra fylkeskommunen at kommunen må bruke pengene innen to år ellers blir de inndratt, delutbetaling kan foretas når anleggsarbeidene er kommet godt i gang og sluttutbetaling foretas ikke før kontrollert regnskap er sendt inn sammen med bekreftelse på fullført arbeid.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: