Avlyste filmvisning etter trøbbel på kinoen. – Jeg kan telle på to fingre hvor ofte vi har hatt slike problemer

Det gikk ikke som planlagt for 74 personer som hadde planlagt å se «Assassin’s Creed» på kino i kveld.

TRØBBEL: Det ble ikke noe action for 74 personer som ville se filmen «Assassin’s Creed», basert på den populære TV-spillserien.  Foto: Jon Terje Eiterå ° Jon Terje Eiterå

Beklager: Kinosjef Frank Bakkemo beklager ovenfor kinogjengerne som fikk ødelagt kinoplanene sine. Foto: Tobias Stein Eilertsen  Foto: Tobias Stein Eilertsen

nyheter

Grunnet tekniske problemer ble visningen først utsatt, før den ble avlyst da maskinisten ikke fant noen løsning.

Feil under overføring

Det bekrefter kinosjef Frank Bakkemo.

– Vi har mye digitale filer og elektronikk. Under overføringa fra bibliotekserveren til salen har et eller annet gått galt, uten at vi har fått noen indikasjoner på det, sier han.

– Det sto i våre systemer at filmen skulle være der, og vi fikk ikke noen feilmeldinger noen plasser før visningen skulle begynne. Det er frustrerende.

Beklager

Bakkemo beklager ovenfor kinogjengerne som ble rammet.

– Det er ikke noe artig, og dessverre er slikt utenfor vår kontroll. Jeg kan telle på to fingre hvor ofte vi har hatt slike problemer, etter vi gikk over til digital filmvisning.

Alle som skulle se forestillingen får refundert pengene for forestillingen, eller tilbud om billetter til en ny forestilling.

– Det skulle bare mangle. Det var ikke noen murring blant publikum, men det er klart de er skuffet når de har planlagt en kveld hos oss, og vi ikke leverer det vi skal, sier Bakkemo.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter