Skal ha stjålet smarttelefon, sokker og øl

En mann i 30-årene er tiltalt for tyveri fra en rekke ulike butikker i fjor vår, sommer og høst.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Mannen skal blant annet ha stjålet universallakk, alkohol, sokker og ulike matvarer fra diverse dagligvarebutikker. I tillegg er han tiltalt for å ha stjålet en iPhone fra Spaceworld Soundgarden, og for å ha forsøkt å stjele en kommode fra Møbelringen.

Mannen er også tiltalt for å ha sparket inn, og dermed ødelagt, en port på en Coop Extra-butikk, samt for å ha oppført seg truende mot en mann. Han er også tiltalt for å ha brukt amfetamin og for å ha tent bål som kunne ført til brann.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: