Tiltalt for å ha tatt med øks på K1

En mann i 30-årene fra Tromsø er tiltalt for en rekke forhold.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politimesteren har tatt ut tiltale på en mann (36) for en rekke brudd på straffeloven. Mannen skal ha begått grovt tyveri, brutt seg inn i en rekke private boliger, UiT og SINTEFs lokaler, stjålet to bil og brukt en annen bil som var stjålet og skal ha stjålet flere dyre vinterjakker fra garderoben på Kulturhuset. Mannen skal også ha stjålet en bilstereo, flere Mac-produkter, post fra postkasser, en bukse fra Cubus og tre cider fra Eurospar. 36-åringen er også tiltalt for å ha båret en kniv på Nerstranda og for å ha tatt med øks på K1-senteret. Han er også tiltalt for bruk av amfetamin og besittelse av en mindre mengde hasj.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: