Væpnet politiaksjon i natt

Troms politidistrikt måtte natt til søndag rykke væpnet ut etter melding om en at en person ble observert med kniv i et boligstrøk på Tromsø-øya.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Han ble observert utendørs og i tilknytning til en fest innendørs, så vi bevæpnet oss. Vi har vært i kontakt med noen av de vi tror har vært involvert i hendelsen, men har ikke klart å finne ut noe mer, uttalte operasjonsleder Ørjan Hole til iTromsø.

Det var Nordlys som først omtalte episoden.

Må anmelde

Det ble ikke gjort noe funn av våpen på stedet.

- Vi klarte ikke finne ut av hva som hadde skjedd i natt, så om saken skal tas videre må noen av partene anmelder hverandre, sier Hole.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: