Flere områder uten strøm i Tromsø og Balsfjord

Det melder Troms Kraft.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

På sine hjemmesider melder Troms Kraft følgende:

"Området Lakselvdalen,Lakselvbukt, Sjursnes, Skognes, Skarmunken og Ullsfjord er fri for strøm".

Rettetid er satt til klokken 21.00.

Det er også Stømbrudd på Kvaløya, opplyser Troms Kraft:

"Området fra Kvaløya trafostasjon til Futrikelv samt Kvaløyvågen og Vengsøy er uten strøm i forb med feil på høyspent linja. Våre montører driver ned feilsøking npå. Forventet rettetid er kl 23:00 i dag".

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: