Været rammer kollektivtrafikken - sjekk hvilke båter og busser som innstilles

Oppdater deg her:

Arkivfoto  

nyheter

Troms fylkestrafikk melder på hjemmesidene sine at Hurtigbåt Rute 3 Tromsø-Skjervøy-Tromsø innstiller avgangen klokken 16.00 og returen fra Skjervøy klokken 18.20 på grunn av det dårlige været.

I tillegg innstilles alle avganger på Hurtigbår Rute 2 Tromsø-Harstad i dag i begge retninger. Tromsø - Finnsnes kl. 16.15 fra Prostneset med retur kl. 18.00 fra Finnsnes terminal.

Også Hurtigbår Rute 2 Tromsø-Harstad klokken 19.30 er kansellert. "Det settes opp buss fra Tromsø til Finnsnes kl.1930 fra Prostneset og med retur fra Finnsnes kl.2145. Det settes ikke opp buss til eller fra Harstad, da værforholdene på enkelte strekninger ikke gjør det forsvarlig å kjøre", melder Troms fylkestrafikk.

Like før klokken 15.00 melder Troms fylkestrafikk at Gratangsfjellet og Kvænangsfjellet er stengt, og det vil igjen ramme regionrutene med avgang kl.1600 til Narvik og Alta.

Rute 100 fra Tromsø til Narvik klokken 16.00 kommer til å forsøke å kjøre til Narvik, men vil stanse på Setermoen dersom været ikke tillater videre kjøring. Derfor selges det ikke billetter lengre enn til Setermoen. De som skal lengre sørover anbefales å ikke starte reisen, men de får være med på «eget ansvar».

Rute 150 fra Tromsø til Alta kjører nordover, men det er trolig at bussen ikke kjører lengre enn til Oksfjord i dag. Her gjelder det samme som på rute 100 - se som skal langre enn Oksfjord anbefales ikke å ta reisen, men får være med på «eget ansvar».

Også øvrige bussruter i fylket kan og være innstilt på grunn av dårlig vær eller stengte veger.

Fergesambandet Belvik-Vengsøy er innstilt ut dagen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter