Følg med:

Dette er endringene i kollektiv­trafikken

På grunn av vær, føre og annet er det flere endringer i bussene og båtenes avganger i dag. Følg med her!
nyheter

* Veiene over Pollfjellet og Brevikeidet er stengt, noe som fører til endringer i Rute 150. Troms fylkeskommune skriver følgende: "Reisende fra Tromsø til Lyngseidet, Svensby, Jægervatn, Lenangen henvises til rute 150 kl 16 i dag. Vi har egen vogn i Tromsø som kjører fra Prostneset kl 16 til disse passasjerene. Denne bussen vil kjøre Tromsø-Nordkjosbotn-Skibotn-Olderdalen-Ferge til Lyngseidet-Svendsby-Lenangen"

Videre skriver de:

"Kl 14:10 vil det kun medtas passasjerer fra Olderdalen og nordover. Alle disse bussene kjører via Skibotn. Vi klarer ikke å til by skyss på disse strekningene i ettermiddag: Oteren – Furuflaten, Lyngseidet - Furuflaten, Fagernes – Breivikeidet. Dette på grunn av stengte veier".

* Fergestrekninga mellom Breivikeidet og Svensby er innstilt på grunn av stengt vei mellom Hov og Breivik, melder Statens vegvesen.

* Rute 100 er cirka halvannen time forsinket mot Narvik etter å ha blitt stående på Heia som følge av trafikkulykke.

* Hurtigbåt Rute 3 Tromsø-Skjervøy-Tromsø klokken 18.10 innstilles på grunn av dårlig vær.

* Hurtigbåt rute 2 kl. 17.00 Harstad-Tromsø kunne ikke anløpe Engenes på grunn av høy sjø og vanskelige forhold ved kai.