Nå kommer denne populære forestillingen tilbake

Hålogaland Teater kjører en ny runde med teater for barn mellom 0 og 3 år.

TILBAKE: Denne populære forestillingen er tilbake på HT. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

I november i fjor satte Hålogaland Teater for første gang opp såkalt «toddlerteater» – teater for smårollinger. Forestillingen «Bæ Bæ Lille», regissert av Katrine Strøm, ble en stor suksess og alle forestillingene ble utsolgt før premièren.

Nå har teateret besluttet å sette opp forestillingen i 2017 også.

Da blir det forestillinger både i Tromsø, og på turné i Troms og Finnmark, melder de i en pressemelding.

Ettersom publikumsmålgruppen er så ung, brukes ingen ord i forestillingen. I stedet lager de stemningsbilder og fokuserer på det visuelle og sanselige.

Det er skuespillere fra Lille Hålogaland Teater som står på scenen, og nesten all scenografi er strikket.

Forestillingen spilles i Tromsø mellom 3. og 11. februar, og på turné mellom 3. mars og 1. april.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter