Flere forsinkelser på Tromsø lufthavn

Avising skal ha utsatt avgangene.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tidlig mandag morgen skriver Nordlys at Norwegian-flyet som skulle gått fra Tromsø til Oslo klokken 06.30 i morges, ble forsinket til cirka klokken 08.00.

Passasjeren Nordlys har snakket med opplyser at dette skulle skyldes underbemanning på avisingsplattformen.

På oversikten over avganger på Avinors hjemmeside kommer det ikke fram noen forsinkelser på morgenkvisten, men disse tidspunktene viser når flyet har gått fra gate. Ergo kan det ha stått til avising etter denne tiden.

På lufthavnens vakttelefon har de akkurat hatt vaktbytte, og kjenner ikke til om det har vært forsinkelser på morgenen.

www.flightradar24.com melder derimot at SAS-flyet som skulle gå fra Tromsø til Bodø og Trondheim klokken 06.20 i morges ble forsinket i om lag 40 minutter og at SAS-flyet som skulle gå til Oslo 06.25 ikke kom seg avgårde før 07.40.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: