Mann (44) skal ha truet med å skyte hodet av politibetjent

Da politiet ringte for å høre hva som foregikk, skal 44-åringen ha truet med å skyte hodet av operasjonslederen dersom han kom på døren.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det er i Nord-Troms tingrett tatt ut tiltale mot en mann i 40-årene. Mannen skal en maidag i fjor ha forstyrret natteroen til sin nabo med høy musikk og høylytt prating og roping i leiligheten sin. Da naboen ba mannen om å dempe støyen, skal 44-åringen ha truet med å skyte ham.

Skal ha truet politiet på livet

Politiet ble som følge av trusselen kontaktet. Da operasjonslederen ved Troms politidistrikt tok kontakt med mannen over telefon, skal han blant ha truet med å skyte hodet av operasjonslederen.

LES OGSÅ: Tiltalt for oppbevaring av over 5 kg hasj

En patrulje ble sendt til adressen, og en politibetjent på stedet tok – som følge av truslene mannen framsatte – beslag i et luftgevær. Da skal mannen har reagert med å dra politibetjenten i hestehalen.

Tiltalt for vold mot dyr

Mannen er tiltalt for ved vold å ha forsøkt å påvirke en offentlig tjenesteperson til å unnlate å foreta en tjenestehandling, for ved støy eller annen utilbørlig adferd å ha forstyrret omgivelsenes nattero og for å ha truet med straffbar adferd under slike omstendigheter at trusselen var egnet til å fremkalle alvorlig frykt.

LES OGSÅ: Dømt for fyllekjøring med både bil og båt

I tillegg til dette er 44-åringen tiltalt for forsettlig eller grovt uaktsom vold mot dyr, da han en måned forut for drapstruslene skal ha slått, sparket og/eller kastet hunden sin i bakken.

Lik itromso.no på Facebook:



iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: