Dette var de fem mest delte sakene i januar

Her er listen over de fem sakene fra iTromsø som ble mest delt på sosiale medier forrige måned.

SVEVER: Tommy Abrahamsen er bare et par meter unna når denne spekkhoggeren plutselig spretter opp fra havet. Bjørn Tore Sørensen i nabokajakken sitter med fingeren på kameraet og klarer å fange det unike motivet. Saken var den mest delte i sosiale medier forrige måned.Foto: Bjørn Tore Sørensen

nyheter

1. Sjekk det spektakulære bildet: – Det var litt av et syn

SVEVER: Tommy Abrahamsen er bare et par meter unna når denne spekkhoggeren plutselig spretter opp fra havet. Bjørn Tore Sørensen i nabokajakken sitter med fingeren på kameraet og klarer å fange det unike motivet. Foto: Bjørn Tore Sørensen

2. «Barbariske barnehager»

Illustrasjon: Odd Klaudiussen

3. Åpner matsentral: – Cirka 800 barn er fattige i Tromsø (for abonnenter)

MATSENTRAL: Geir Arne Skogeng Nordstrand er prosjektleder for Tromsø Matsentral, som foreløpig mangler både lokaler og tilstrekkelig kjølekapasitet.Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

4. Åsgård først i Norge med medikamentfri behandling (for abonnenter)

NY ENHET: Seksjonsleder Merete Astrup og erfaringskonsultent Stian O. Kistrand ser fram til å behandle pasienter uten bruk av medikamenter, i Norges første enhet av denne typen.Foto: Ronald Johansen / iTromsø Itromsø

5. Asle Myrvoll (74) er død