Kjørte i 53 km/t over fartsgrensa – ble dømt

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En kvinne i 40-årene er dømt til samfunnsstraff i 36 timer med en gjennomføringstid på 120 dager.

Bakgrunnen er at kvinnen i fjor sommer kjørte en personbil med en hastighet på 133,86 km/t. Fartsgrensen på stedet var 80 km/t.

Kvinnen ga en uforbeholden tilståelse i retten, og denne tilståelsen ble styrket av de øvrige opplysningene i saken. Saken ble avgjort ved tilståelsesdom. Kvinnen mister også førerretten i ni måneder.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: