(Foto: Ida Ramberg)

Foto: Ida Ramberg

Brannalarmen gikk på Kulturhuset - Bygget ble evakuert

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Rundt klokken 15.50 torsdag gikk brannalarmen på Kulturhuset og Sånn.

Plassen evakueres og brann og redning er på stedet.

- Dusjing som utløste

- Vi har vært en snartur på Kulturhuset. Det var dusjing i en garderobe som utløste brannalarmen, så alt er i orden der nå, sier Klaus-Arne Lorentsen ved 110-sentralen til iTromsø like før klokka 16.00.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: