(Foto: Gudrun Gulldahl)

Foto: Gudrun Gulldahl

Oppbevarte narkotika og oppga feil navn

En 24 år gammel mann er dømt i Nord-Troms tingrett for å ha oppbevart narkotika og for å ha oppgitt feil navn til politiet ved to anledninger.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det var i oktober i fjor at mannen ble visitert av politiet på Jekta storsenter, og politiet fant en mindre mengde hasj.

Samme måned skal mannen ha unnlatt å etterkomme politiets pålegg om å forlate Tromsø sentrum, etter å ha vært på byen. Denne kvelden skal mannen ha oppgitt feil personalia til politiet. Dette skal han også ha gjort en annen kveld samme måned.

Etter en helhetsvurdering kom retten fram til at mannen blir ilagt en bot på 8.000 kroner, subsidiært 16 dager fengsel dersom boten ikke betales eller inndrives.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: