– Folk trodde vi var nedlagt, sier eier Ibrahim Kadi.

Pizzarestauranten har eksistert i 24 år. Dette er første gang de har vært stengt så lenge, og det er mange endringer som er gjort den siste måneden.

– Vi har fått ny pizzaovn. Tidligere hadde vi en steinovn. Den nye har dobbel kapasitet og vi har fått tilbakemeldinger på at folk liker denne bedre, sier Kadi.

Tilrettelagt for rullestolbrukere

Allegro har brukt 600 000 kroner på oppussing. Det er ikke bare pizzaovnen som er byttet ut, hele kjøkkenet har blitt skiftet. Allegro har også fått nye dører og vinduer.

– Vi har en bredere dør nå så det skal bli lettere for rullestolbrukere å komme inn, sier Kadi.

Ny meny

Nå jobber Kadi med å lage ny meny til restauranten.

– Den nye menyen kommer snart. Vi skal fokusere mer på grillmat, sier han.

Og den nye menyen kan snart bestilles hjem.

– Tidligere har vi kjørt ut mat til gjester som ikke hadde mulighet til å komme hit. Nå skal alle kunne bestille mat hjem til døra, sier Kadi.

Slutter med ølservering

Kadi vurderer å slutte med alkoholservering.

– Det er veldig mange barnefamilier som kommer hit. Folk pleier å spise, og det er veldig få som kjøper alkohol. Derfor vurderer vi å slutte å selge det, sier Kadi.

Populært lokale

I etasjen over restauranten bor utleier Thelma Widding Vinje. Hun er glad for at Allegro har åpnet dørene igjen.

– Det er mange som trodde restauranten var nedlagt og ønsket å leie lokalet. Jeg måtte slutte å ta telefonen siden det var så mange som ringte. Da begynte de å dukke opp på døren, sier Vinje.

Hun ville aldri ha vurdert å leie ut lokalet til noen andre.

– Ibrahim er som en sønn for meg og vi har aldri hatt noen problemer. Hvis han noen gang legger ned vil jeg bygge leiligheter. Jeg vil ikke ha noen andre her, sier Vinje.

SOM EN SØNN: Utleier Thelma Widding Vinje ser på Ibrahim Kadi som en sønn. Foto: Ronald Johansen
NY OVN: Ibrahim Kadi viser fram den nye ovnen som kan lage dobbelt så mange pizzaer som den gamle steinovnen. Foto: Ronald Johansen