En mann i 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel. Bakgrunnen er at mannen i desember 2015 tok seg inn i en personbil som sto i parkeringstunnelen i sentrum, og forsøkte å kjøre denne. I tillegg gjorde han skader på bilen.

Tiltalte erkjente å ha brutt seg inn i bilen, noe som ble underbygget av videobevis fra parkeringstunnelen. Mannen ble derfor dømt for forholdet, og til å betale bileier en erstatning på 34.483 for skadene på bilen.

Mannen var også, ved en tilleggstiltalebeslutning, tiltalt for å ha stjålet klær og Playstation-spill fra Obs på Jekta til en samlet verdi av 3.342 kroner. Også dette forholdet erkjente tiltalte, og denne erkjennelsen ble styrket av et anmeldelsesskjema utfylt av vekter på stedet.

Mannen sto også tiltalt for å ha tilgriset tak og vegger i et sameie ved å sprøyte ut innholdet i et brannslokningsapparat, men dette punktet ble avvist av retten ettersom sameiets påtalebegjæring var mangefull og at seksmånedersfristen hadde gått ut. Denne avvisningen gjorde allikevel ikke at det ikke kunne fremmes et erstatningskrav, og mannen ble også her dømt til å betale en erstaning på 5.357 kroner.