Illustrasjon fra rapport om Ullsfjordforbindelsen fra 2013.
            (Foto: Hilde Sjurelv)

Illustrasjon fra rapport om Ullsfjordforbindelsen fra 2013.Foto: Hilde Sjurelv

Vil ha snarlig realisering av Ullsfjordforbindelsen

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Tromsø-rådets regionråd støtter prosjektet Ullsfjordforbindelsen og oppfordrer Troms fylkeskommune til å jobbe for en snarlig realisering av veiforbindelsen. Det samme gjelder for Langsundforbindelsen, heter det i en enstemmig uttalelse.

Ullsfjordforbindelsen AS presenterte oppdaterte tall for regionrådet som viser at forbindelsen er et godt samfunnsøkonomisk prosjekt med solid egenfinansiering.

Regionrådet mener planprosessen må følges opp umiddelbart.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: