Ble 10.250 kroner fattigere etter skuterkjøring

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En tromsømann i 40-årene har fått et forelegg på 10.250 kroner. Bakgrunnen er at mannen i mars i fjor skal ha kjørt snøskuter i utmark uten å ha løyve eller tillatelse til det. Hendelsen skal ha funnet sted i Balsfjord. Mannen skal heller ikke ha hatt med seg førerkort. Dersom boten ikke betales blir straffen 21 dager i fengsel.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: