- TRAGISK: Rådmann Ellen Beate Lundberg i Balsfjord kommune har opprettet et kriseteam for de pårørende. Arkivfoto: Jan Arild Hansen
            (Foto: Jan Arild Hansen)

- TRAGISK: Rådmann Ellen Beate Lundberg i Balsfjord kommune har opprettet et kriseteam for de pårørende. Arkivfoto: Jan Arild HansenFoto: Jan Arild Hansen

– En tragisk hendelse

Rådmannen i Balsfjord

Et kriseteam er opprettet for å ivareta de pårørende av den drepte 26-åringen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Rådmann i Balsfjord kommune, Ellen Beate Lundberg, forteller at kommunen har tett og løpende dialog med politiet, i denne saken.

– Kommunen ble kontaktet av politiet i går kveld. Psykososialt kriseteam er koblet på, og kommunen gir bistand og støtte ved behov. I første omgang har det, naturlig nok, vært kontakt med familie og pårørende som har vært prioritert, sier Lundberg, og legger til:

– Dette er en tragisk hendelse som naturlig nok har satt sitt preg på kommunen.


26-åring drept i jaktulykke i Balsfjord

Troms politidistrikt melder om en fatal jaktulykke i balsfjord.


Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: