Fremdeles alvorlig for de skadde etter dødsulykken

Situasjonen er fremdeles alvorlig for mannen i 30-årene og den eldre kvinnen som ble skadet i kollisjonen på E8 ved Lauksletta.

Dødsulykke ved Lauksletta på E8  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

En person omkom etter front-mot-front-ulykken ved Lauksletta på E8 mandag formiddag. I tillegg ble to kvinner og en mann sendt til UNN etter ulykka.

- En mann i 30-årene er alvorlig skadet, men stabil. Det er samme status for en eldre kvinne, opplyste kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Per-Christian Johansen, kort tid etter ulykken.

Den siste kvinnen er lettere skadet.

UNN opplyser tirsdag formiddag at statusen til de tre er uendret.

- Kom over i motsatt kjørefelt

Politiet jobber fremdeles med å danne seg et bilde av hva som har skjedd.

- Det er for tidlig å dra konklusjoner, men det er snakk om en front-mot-front-ulykke hvor det ene kjøretøyet har kommet over i motsatt kjørefelt, sa operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Rune Nilsen, til iTromsø.

Første dødsulykke

Dette er den første dødsulykken i Troms i år. Fram til forrige uke, var status for 2017 at null personer hadde omkommet i trafikken i Troms.

Forrige dødsulykke på E8 var i mars 2016, hvor en semitrailer kolliderte med to personbiler ved Hundbergan. Totalt fire personer var involvert i denne ulykken. En person omkom og en mann i 60-årene ble alvorlig skadd.